+31(0)546 657 760 [email protected]

Het beste borduurbedrijf, net als de beste kledingdrukker, is afhankelijk van uw persoonlijke behoeften. Er zijn verschillende bedrijven die een uitstekende kwaliteit borduurwerk en drukwerk leveren, dus het is belangrijk om de verschillende opties te vergelijken voordat u een beslissing neemt.

Naar onze mening heeft het beste borduurbedrijf en de beste kledingdrukker van Nederland de nodige  ervaring en zowel praktische als theoretische kennis in huis m.b.t. de branche. Het biedt een breed scala aan mogelijkheden. Ze hebben een hoogwaardige printtechnologie en borduurtechnieken, software en machines, om uw kleding of textiel te personaliseren met uw logo, naam of ander ontwerp. Uiteraard verlenen ze uitstekende service, waarbij ze u helpen om de perfecte technieken voor uw ontwerp te filteren en uw kledingstukken of andere textiel te personaliseren met de beste kwaliteit.

Er zijn verschillende borduurbedrijven in Nederland die kwalitatief hoogwaardige borduurwerk en drukwerk leveren. De Borduurshop is een van deze professionele borduurbedrijven in Nederland en heeft ruim 25 jaar ervaring in het borduren van logo’s, namen, teksten, badges etc. op kledingstukken, hat wear en textiel

Vergeljken doet u natuurlijk op basis van;

 

 • Wilt u alleen laten borduren of bedrukken, of heeft u ook kleding of textiel nodig.
 • Wilt u zelf kleding of textiel kunnen aanleveren?
 • Wilt u eerst advies en kan het bedrijf goed adviseren?
 • Wilt u meteen kunnen bestellen en betalen in een shop?
 • Zijn er voldoende contact mogelijkheden?
 • Hoe snel kunnen ze leveren?
 • Wilt u bij het bedrijf kunnen afspreken om een gesprek te voeren?
 • Wilt u liever eerst anoniem informeren via whatsapp of chat?
 • kamer van koophandel gegevens,
 • Hoe makkelijk vindt u btw nummers, kvk gegevens, adres en contact gegevens op de site?
 • Zijn er reviews?
 • Ook Google, Bing, Duckducgo etc. geven hele goede info.
 • In de zoekresultaten van google kunt bv op de 3 menu puntjes naast de url en naam klikken voor extra info.
 • En kijk ook even op maps e.d. naar afbeeldingen.
beste-borduurbedrijf-borduurshop-gevonden-op-google
over-dit-resultaat-van-google-de-borduurshop-bv-beste-borduurbedrijf-en-kledingdruk-bedrijf
google-maps-beste-borduurbedrijf-kledingdruk-bedrijf-van-nederland

En daarna vraagt u uiteraard ter vergelijking bij een paar bedrijven een offerte aan voordat u een keuze gaat maken.

Bij ons kunt u dat hieronder in het contact formulier doen, of via de mail, of via whatsapp.

 

 

U kunt dus ook iets minder tijd besteden aan verder zoeken.

Wij van De Borduurshop BV, vinden op basis van onze eigen ervaring natuurlijk;

“De borduurshop in Almelo is het beste borduurbedrijf en de beste textiel drukker van Nederland en de  hele wereld”. 😊

Hoe meer informatie u ons geeft, hoe minder contact momenten er nodig zijn.

U mag ons bellen, whatsappen of mailen. Maar het formulier hier onder slaat niets over scheelt veel tijd en daarmee kunnen wij foutloos en snel helpen.

evt.: [email protected], of tijdens werktijden via chat of whatsapp
Telefoon +31 0546 657 760 De Borduurshop BV werkkleding promotie kleding bedrijfskleding logo bedrukken borduren

Tel.

+31 (0)546 657 760

whatsapp icoon wit - borduren - bedrukken - de borduurshop bv

Whatsapp

+31 (0)613 048 399 (alleen tekst)

TIP! De Bloopers zijn erg leuk

artikelen (blog);

Marieke's vlog voor borduurprofessionals (marieke's blog)

Voor Marieke begon het begin 90er jaren met de hobby van borduren. Ze weet als geen ander hoe het is om te starten en tegen welke problemen je aanloopt. Ze helpt regelmatig borduurbedrijven en starters in de borduurbranche met het oplossen van problemen en het maken van logo borduurbestanden. (wat ten onrechte vaak logo borduurkaart of logo digitaliseren wordt genoemd)

Wanneer wij tijd hebben proberen wij de oplossingen voor de problemen waar wij vragen over krijgen, online te zetten. Hieronder vindt u de filmpjes op Marieke haar youtube kanaal

Wat is het verschil tussen een badge en een patch?

Badges en patches zijn beide items die bedoeld zijn om iets te identificeren of te repareren. Badges zijn textiel, kunststof, hout of metaal, met een logo, tekst, naam, rang of stand erop geborduurd, bedrukt of geweven. Patches zijn lappen stof die gebruikt worden om kapotte kleding of textiel te repareren of om een digitale code / programma te herstellen.

Wat is bedrijfskleding, promotionele kleding, werkkleding?

Promotionele kleding, werkkleding en bedrijfskleding zijn drie verschillende soorten kleding die bedrijven gebruiken om hun identiteit te versterken en te promoten. Promotionele kleding wordt gebruikt om de naamsbekendheid te vergroten tijdens evenementen, werkkleding wordt gedragen om een eenheid te creëren in een professionele omgeving en bedrijfskleding wordt gebruikt om de bedrijfscultuur en waarden te benadrukken.

Waarom promotioneel bedrukken, borduren of badges?

Borduurbedrijf De Borduurshop BV biedt een breed scala aan kleding, promotioneel borduren, bedrukken en badge-oplossingen. Door hun jarenlange ervaring in textielbewerking, kwaliteit materialen en een uitgebreide collectie garens, kunnen zij de beste oplossing bieden voor iedere klant. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een slogan, een foto of een andere afbeelding, De Borduurshop BV helpt je de beste oplossing te vinden.