+31(0)546 657 760 [email protected]

De technieken borduren, bedrukken en weven verschillen in de manier waarop een stof wordt gemaakt of bewerkt en in de resulterende stof of het resultaat op de stof.

Borduren is het proces waarbij een garen op een stof wordt gestikt om een bepaald patroon of ontwerp te creëren.

Dit is een plaatje van iemand die handborduurwerk verricht - met dank pexels-cottonbro-studio-3838685

(handborduren met dank aan pexels)

Bedrukken is het proces waarbij een patroon of ontwerp met verf of inkt wordt gedrukt op een stof, (meestal) door middel van een drukpers.

shirt Bedrukken, Borduren, Badges (patches), Kleding, Textiel

Dit is een shirt bedrukt met ons bedrukmijnshirt.nl logo

 

Weven is het proces waarbij twee stukken garen of draad worden geweven door een (tegenwoordig computer gestuurd) weefgetouw om een stof te creëren.

Dit is een plaatje van een iemand die zit te weven op een weefgetouw - met dank aan pexels-karolina-grabowska-6634692

(hand weven met dank aan pexels)

Wat is het verschil tussen borduren en bedrukken van kleding?

Bij (logo)borduurwerk wordt een ontwerp of logo met garen op een kledingstuk of een ander textielartikel gestikt, terwijl bij een bedrukking inkt of kleurstof wordt gebruikt om het logo op het artikel aan te brengen. Borduren zorgt voor een steviger en duurzamer ontwerp, terwijl bedrukken resulteert in een zachter gevoel en meestal minder kost.

BORDUREN op kleding;

is een proces waarbij motieven en patronen met garen op kleding worden aangebracht om het een meer exclusief uiterlijk te geven.
Borduren is duurzamer en duurder dan bedrukken, maar het is ook meer kledingbestendig en kleurvast.
Borduurwerk kan ook op moeilijk te bedrukken stoffen worden aangebracht, zoals leer, terwijl bedrukken alleen mogelijk is op stoffen die geschikt zijn voor druk.

BEDRUKKEN op kleding;

Bedrukken is het aanbrengen van artwork of tekst op kleding met behulp van directe druk, zeefdruk of sublimatiedruk.
Bedrukte kleding is vaak (niet altijd en daarom vragen wij om altijd een offerte aan te vragen en vinden wij het in eerste instantie het belangrijkste wat u het mooiste vindt) goedkoper en heeft een kortere levensduur dan geborduurde kleding.

Weven op kleding…;

Kan niet. Kleding kan geweven worden, maar er kan niet op geweven worden. Maar geweven badges kunnen wel op kleding gemaakt worden. Het voordeel van een geweven badge is dat het een hoogwaardig, duurzaam product is. Het is stevig genoeg om tegen dagelijks gebruik te bestand te zijn en toch soepel. Geweven badges hebben een gedetailleerde, professionele look en kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo, naam, tekst en andere patronen. Ze zijn ook zeer duurzaam.

Wij bieden het allemaal. Borduren en bedrukken op kleding en textiel. Maar ook geborduurde, geweven en bedrukte badges.

Ons uitgangspunt is wat u de mooiste techniek vindt. Daarna is het uiteraard van belang of die techniek geschikt is voor uw logo. En als laatste uiteraard het budget. Om u goed van dienst te kunnen zijn, is het dus van belang dat wij alle technieken in onze branche kunnen leveren.

home pagina

Hoe meer informatie u ons geeft, hoe minder contact momenten er nodig zijn.

U mag ons bellen, whatsappen of mailen. Maar het formulier hier onder slaat niets over scheelt veel tijd en daarmee kunnen wij foutloos en snel helpen.

evt.: [email protected], of tijdens werktijden via chat of whatsapp
Telefoon +31 0546 657 760 De Borduurshop BV werkkleding promotie kleding bedrijfskleding logo bedrukken borduren

Tel.

+31 (0)546 657 760

whatsapp icoon wit - borduren - bedrukken - de borduurshop bv

Whatsapp

+31 (0)613 048 399 (alleen tekst)

TIP! De Bloopers zijn erg leuk

artikelen (blog);

Marieke's vlog voor borduurprofessionals (marieke's blog)

Voor Marieke begon het begin 90er jaren met de hobby van borduren. Ze weet als geen ander hoe het is om te starten en tegen welke problemen je aanloopt. Ze helpt regelmatig borduurbedrijven en starters in de borduurbranche met het oplossen van problemen en het maken van logo borduurbestanden. (wat ten onrechte vaak logo borduurkaart of logo digitaliseren wordt genoemd)

Wanneer wij tijd hebben proberen wij de oplossingen voor de problemen waar wij vragen over krijgen, online te zetten. Hieronder vindt u de filmpjes op Marieke haar youtube kanaal

Wat is het verschil tussen een badge en een patch?

Badges en patches zijn beide items die bedoeld zijn om iets te identificeren of te repareren. Badges zijn textiel, kunststof, hout of metaal, met een logo, tekst, naam, rang of stand erop geborduurd, bedrukt of geweven. Patches zijn lappen stof die gebruikt worden om kapotte kleding of textiel te repareren of om een digitale code / programma te herstellen.

Wat is bedrijfskleding, promotionele kleding, werkkleding?

Promotionele kleding, werkkleding en bedrijfskleding zijn drie verschillende soorten kleding die bedrijven gebruiken om hun identiteit te versterken en te promoten. Promotionele kleding wordt gebruikt om de naamsbekendheid te vergroten tijdens evenementen, werkkleding wordt gedragen om een eenheid te creëren in een professionele omgeving en bedrijfskleding wordt gebruikt om de bedrijfscultuur en waarden te benadrukken.

Waarom promotioneel bedrukken, borduren of badges?

Borduurbedrijf De Borduurshop BV biedt een breed scala aan kleding, promotioneel borduren, bedrukken en badge-oplossingen. Door hun jarenlange ervaring in textielbewerking, kwaliteit materialen en een uitgebreide collectie garens, kunnen zij de beste oplossing bieden voor iedere klant. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een slogan, een foto of een andere afbeelding, De Borduurshop BV helpt je de beste oplossing te vinden.