+31(0)546 657 760 [email protected]

Promotioneel bedrukken, borduren en badges zijn een kosteneffectieve manier om je naam, merk, club, vereniging of instelling, te promoten en je te onderscheiden en/of identificeren met een professionele uitstraling.

In deze tijd van marketing en promotie is promotioneel borduren een veelgebruikte techniek om bedrijven, organisaties en merken te promoten. Promotioneel borduren is een kosteneffectieve manier om bedrijfslogo’s, slogans, foto’s en andere afbeeldingen op kledingstukken te borduren, wat een professionele look geeft aan het kledingstuk. Het gebruik van promotioneel borduurwerk heeft een aantal voordelen voor bedrijven, zoals het vergroten van de naamsbekendheid, het verhogen van de zichtbaarheid van het bedrijf en het verhogen van de verkoop.

Naast het kiezen van een stijl van borduurwerk, weefwerk, drukwerk, of badge, Zijn verschillende soorten garen, druktechnieken en andere zaken beschikbaar. Elk materiaal en elke techniek heeft zijn eigen unieke kenmerken, dus het is belangrijk om een materiaal te selecteren dat het beste bij het bedrijf, de wensen of de kleding/textiel past.

Kleding is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. We dragen het om onszelf te beschermen tegen weer, kou en andere elementen, maar het is ook een uitdrukking van onze persoonlijke stijl. Kleding kunnen we verfraaien door het te borduren, bedrukken of het aan te brengen van textiel badges, patches of emblemen.

Borduren is het toepassen van kleine steken of garens om patronen, figuren of teksten op kleding te creëren. Het is een kunstvorm die al eeuwen oud is en die onze kleding een extra dimensie geeft. Borduurwerk is een populaire manier om kleding te verfraaien. Het kan gebruikt worden om logo’s, teksten, kleuren en patronen toe te voegen.

Bedrukken is een andere manier om kleding te verfraaien. Het is een snelle en kostenefficiënte manier om kleding te personaliseren. Bedrukte kleding kan worden gebruikt voor promotionele doeleinden, of gewoon om een verhaal te vertellen.

Textiel badges, patches en emblemen zijn kleine stukjes stof die op kleding kunnen worden genaaid, gekleefd of geperst. Ze zijn een populaire manier om kleding te verfraaien, omdat ze een unieke en persoonlijke stijl toevoegen. Ze kunnen gebruikt worden om logo’s, kleuren en patronen toe te voegen.

Kleding borduren, bedrukken en het aanbrengen van textiel badges, patches of emblemen is een manier om een persoonlijke touch aan je outfit toe te voegen. Het is een creatieve manier om je kleding te verfraaien en om je stijl te laten spreken. Door de juiste combinatie van kleding, borduurwerk, bedrukking en patches kun je jouw persoonlijke stijl laten zien en ben je klaar om de wereld te veroveren.

Hoe meer informatie u ons geeft, hoe minder contact momenten er nodig zijn.

U mag ons bellen, whatsappen of mailen. Maar het formulier hier onder slaat niets over scheelt veel tijd en daarmee kunnen wij foutloos en snel helpen.

evt.: [email protected], of tijdens werktijden via chat of whatsapp
Telefoon +31 0546 657 760 De Borduurshop BV werkkleding promotie kleding bedrijfskleding logo bedrukken borduren

Tel.

+31 (0)546 657 760

whatsapp icoon wit - borduren - bedrukken - de borduurshop bv

Whatsapp

+31 (0)613 048 399 (alleen tekst)

TIP! De Bloopers zijn erg leuk

artikelen (blog);

Marieke's vlog voor borduurprofessionals (marieke's blog)

Voor Marieke begon het begin 90er jaren met de hobby van borduren. Ze weet als geen ander hoe het is om te starten en tegen welke problemen je aanloopt. Ze helpt regelmatig borduurbedrijven en starters in de borduurbranche met het oplossen van problemen en het maken van logo borduurbestanden. (wat ten onrechte vaak logo borduurkaart of logo digitaliseren wordt genoemd)

Wanneer wij tijd hebben proberen wij de oplossingen voor de problemen waar wij vragen over krijgen, online te zetten. Hieronder vindt u de filmpjes op Marieke haar youtube kanaal

Wat is het verschil tussen een badge en een patch?

Badges en patches zijn beide items die bedoeld zijn om iets te identificeren of te repareren. Badges zijn textiel, kunststof, hout of metaal, met een logo, tekst, naam, rang of stand erop geborduurd, bedrukt of geweven. Patches zijn lappen stof die gebruikt worden om kapotte kleding of textiel te repareren of om een digitale code / programma te herstellen.

Wat is bedrijfskleding, promotionele kleding, werkkleding?

Promotionele kleding, werkkleding en bedrijfskleding zijn drie verschillende soorten kleding die bedrijven gebruiken om hun identiteit te versterken en te promoten. Promotionele kleding wordt gebruikt om de naamsbekendheid te vergroten tijdens evenementen, werkkleding wordt gedragen om een eenheid te creëren in een professionele omgeving en bedrijfskleding wordt gebruikt om de bedrijfscultuur en waarden te benadrukken.