+31(0)546 657 760 [email protected]

Borduren is duurzamer, kwalitatief beter, daardoor in de aanschaf duurder en bedrukken is meestal in de aanschaf goedkoper maar kwalitatief minder. De keuze hangt af van wat u precies wilt, het doel, wat u mooi vindt, het budget en wat (technisch) mogelijk is.

Of bedrukken of borduren beter is hangt af van wat u precies wilt bedrukken of borduren. Als het gaat om een gedetailleerd logo of een kleine tekst, of het is maar voor tijdelijk, dan is bedrukken meestal de beste en meest prijsgunstige optie. Borduren is vaak mooier en duurzamer. Niet duur, maar borduurzaam!

Beter is moeilijk om te zeggen. Allereerst is het belangrijk wat u het mooiste vindt. Daarna of de techniek mogelijk t.o.v. uw wensen en uiteraard speelt ook uw budget een rol.

Voorbeeld:

En stel u bent schilder, u schaft mooie witte schilderskleding aan. Buiten het feit dat je, je als schilder eerst moet afvragen of je als schilder hele dure kleding moet kopen, kun je je ook afvragen; “wat nu als mijn kleding binnen 2 weken al onder de verf zit, wil ik dan voor het duurdere borduren kiezen?” Maar wellicht vindt u het gewoon mooier? Of moet het heet gewassen worden? Dan kiest u misschien toch voor borduren boven bedrukken.

Lastig hè? Maar wij kunnen dat samen met u filteren. Daar zit nu net even het verschil tussen even in een webshop uw kleding aanschaffen, logo uploaden en klaar, of goed advies. Beter is niet altijd beter in uw geval.

Elke situatie is uniek en zo behandelen wij u ook. U bent uniek en niet slechts weer de volgende klant.

Borduren is duurzamer dan bedrukken en bedrukken is (meestal) goedkoper dan borduren. Borduurwerk is vaak nog goed als de kleding al is versleten, u hoeft enkel het was label van de kleding te volgen en binnenstebuiten strijken. Bij het meestal goedkopere bedrukken moet u goed oppassen om de bedrukking goed te houden. 

Een bedrukking moet de eerste 48 uur niet gewassen worden. Binnenstebuiten wassen en lager, of hoogstens op, 40 graden, zonder bleekmiddel, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, bedrukking niet rechtstreeks strijken en binnenste buiten strijken.
En zelfs dan zal een bedrukking na verloop van tijd altijd minder van kwaliteit worden. (Een bedrukking is als een sticker die buiten in weer en wind hangt en zal gaan vervagen na verloop van tijd hoe goed de kwaliteit van de bedrukking ook)

Dus het ene kost iets meer en gaat langer mee. Het andere kost iets minder maar gaat minder lang mee.

Wat is dan beter? Het gaat om de keuze die voor u de juiste is. Samen met u kunnen wij dat filteren. Eerste vraag? “Wat vindt u zelf het mooiste?”

Kleding TIP:

Kiest u niet alleen voor borduren omdat u het mooier vindt, maar vooral omdat het duurzaam is, dan adviseren wij ook om duurzame kleding aan te schaffen. Dat is uiteraard vaak duurder dan promotionele kleding. Maar het is natuurlijk jammer wanneer u voor het betere borduren kiest en dat vervolgens op een basic kleding product laat zetten. Dan is de kleding wellicht na 50 wasbeurten al minder, maar het borduurwerk nog steeds mooi. En dat is toch jammer.

Wij kunnen beide.

Met een naam als; “de Borduurshop BV”  staan wij al decennia bekend als borduurbedrijf. Maar wij zijn eigenlijk groothandel in promotionele textiel en kunnen deze aanvullend voor u bedrukken of borduren. En daar zijn wij erg goed in!

home pagina

Hoe meer informatie u ons geeft, hoe minder contact momenten er nodig zijn.

U mag ons bellen, whatsappen of mailen. Maar het formulier hier onder slaat niets over scheelt veel tijd en daarmee kunnen wij foutloos en snel helpen.

evt.: [email protected], of tijdens werktijden via chat of whatsapp
Telefoon +31 0546 657 760 De Borduurshop BV werkkleding promotie kleding bedrijfskleding logo bedrukken borduren

Tel.

+31 (0)546 657 760

whatsapp icoon wit - borduren - bedrukken - de borduurshop bv

Whatsapp

+31 (0)613 048 399 (alleen tekst)

TIP! De Bloopers zijn erg leuk

artikelen (blog);

Marieke's vlog voor borduurprofessionals (marieke's blog)

Voor Marieke begon het begin 90er jaren met de hobby van borduren. Ze weet als geen ander hoe het is om te starten en tegen welke problemen je aanloopt. Ze helpt regelmatig borduurbedrijven en starters in de borduurbranche met het oplossen van problemen en het maken van logo borduurbestanden. (wat ten onrechte vaak logo borduurkaart of logo digitaliseren wordt genoemd)

Wanneer wij tijd hebben proberen wij de oplossingen voor de problemen waar wij vragen over krijgen, online te zetten. Hieronder vindt u de filmpjes op Marieke haar youtube kanaal

Wat is het verschil tussen een badge en een patch?

Badges en patches zijn beide items die bedoeld zijn om iets te identificeren of te repareren. Badges zijn textiel, kunststof, hout of metaal, met een logo, tekst, naam, rang of stand erop geborduurd, bedrukt of geweven. Patches zijn lappen stof die gebruikt worden om kapotte kleding of textiel te repareren of om een digitale code / programma te herstellen.

Wat is bedrijfskleding, promotionele kleding, werkkleding?

Promotionele kleding, werkkleding en bedrijfskleding zijn drie verschillende soorten kleding die bedrijven gebruiken om hun identiteit te versterken en te promoten. Promotionele kleding wordt gebruikt om de naamsbekendheid te vergroten tijdens evenementen, werkkleding wordt gedragen om een eenheid te creëren in een professionele omgeving en bedrijfskleding wordt gebruikt om de bedrijfscultuur en waarden te benadrukken.

Waarom promotioneel bedrukken, borduren of badges?

Borduurbedrijf De Borduurshop BV biedt een breed scala aan kleding, promotioneel borduren, bedrukken en badge-oplossingen. Door hun jarenlange ervaring in textielbewerking, kwaliteit materialen en een uitgebreide collectie garens, kunnen zij de beste oplossing bieden voor iedere klant. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een slogan, een foto of een andere afbeelding, De Borduurshop BV helpt je de beste oplossing te vinden.