+31(0)546 657 760 [email protected]

Bij de meeste kledingdruk of borduurbedrijven wel. Bij ons ook. Maar LET OP! Niet alles kan geborduurd of bedrukt worden! Er kunnen beperkingen zijn.

Neem dus eerst contact op met uw drukker of borduurder voor advies. Daarnaast is het vaak voordeliger om de kleding of textiel ook bij de drukker of borduurder aan te schaffen omdat ze dan een totaal prijs kunnen maken en vaak/soms de meeste marge op het product en niet op de borduur of bedruk service zit.

In principe kan alle kleding geborduurd worden als er maar genoeg ruimte is om te borduren en het borduurframe past.

Soms zijn er naden of zakken op de kleding en dan kan er op die plek niet geborduurd worden. Maar over het algemeen kan elk kleding stuk worden voorzien van een borduring.

Bedrukken is weer een ander verhaal. De te bedrukken kleding of textiel moet wellicht tegen hoge pers temperaturen kunnen, of er mag geen coating overheen zitten.

Zo kunnen er allerlei technische beperkingen zijn die het bedrukken of borduren bemoeilijken of zelfs onmogelijk maken.

En wat te denken van brandveiligheid, ESD etc.

Door ESD ( Electro Static Discharge) kleding & textiel, brandwerende kleding & textiel en andere ISO en/of EN genormeerde en/of gefabriceerde en gecertificeerde producten te, bedrukken, te borduren en/of op andere wijze aanpassen / wijzigen / veranderen, verliest het de certificering. Sommige EDS kleding is daarnaast niet enkel antistatisch, maar ook brandwerend. Backing vlies
(noodzakelijk voor borduren) is echter niet brandwerend. De mate van brandwerendheid van kleding en textiel wordt door met naald en draad het product te bewerken en/of door gebruik van niet brandwerende garens, backingvlies, inkt, verf of andere borduur
en bedrukkingstechnieken en/of materialen, uiteraard gecompromitteerd.

Daar vallen wellicht oplossingen voor te bedenken, maar dat is misschien lastiger wanneer u de kleding al heeft. Eerst contact opnemen kan dus geen kwaad en veel leed besparen.

(pdf verlegde aansprakelijkheid)

Wanneer u kiest om uw al aangeschafte kleding te laten bedrukken of borduren door de borduurshop, is het verstandig er rekening mee te houden dat wij garantie geven op;

 

• Borduurwerk
• Drukwerk
• Kleding
• Textiel
• Badges

 

En alle mogelijke andere producten indien deze door ons geproduceerd en/of geleverd zijn.

 

Wij kunnen geen garantie geven op de kleding die u zelf aanlevert. Dit geldt ook als er tijdens het borduren of het drukproces iets mis gaat, waardoor de kleding bijvoorbeeld onbruikbaar wordt, of u niet gelukkig bent met het eind resultaat. (zie ook artikel 4.6 in onze algemene voorwaarden)

 

Wij profileren ons als borduurder en drukker omdat wij ons hiermee onderscheiden van andere bedrijfskleding, promotionele kleding en werkkleding leveranciers. Daarnaast is ons bedrijf in 1998 ontstaan vanuit het borduurvak. Echter zijn de marges op borduren en bedrukken tegenwoordig zo minimaal, dat dat er geen ruimte over is voor het vergoeden van eigen kleding.
Wanneer u kleding aanlevert van tientallen of misschien zelfs honderden euro’s en er zou onverhoopt iets mis gaan, dan moeten wij op een order van enkele centen, vele euro’s vergoeden. Wij lopen daardoor een onevenredig hoog risico. Een risico welke de verkoper van de kleding/textiel niet loopt en welke niet te verzekeren valt.

 

Wij begrijpen dat dit vervelend is, maar hopen op uw begrip.

Hebben wij u bang gemaakt? Sorry, dat is niet de bedoeling. U heeft zelf al de kleding gekocht en u wilt dit door ons laten borduren, bedrukken of op andere wijze laten bewerken of personaliseren? Geen probleem, dat kan!

U kunt uw te borduren/bedrukken kleding of textiel naar ons sturen, maar wij kunnen het ook bij u laten afhalen.

Zorgt u er echter wel voor dat het duidelijk is dat het van u afkomstig is. Wij ontvangen regelmatig materialen waarvan wij niet weten van wie het is, omdat de afzender niet wordt genoemd. En dat kan voor vervelende misverstanden zorgen.

Wij kunnen beide. Borduren en bedrukken.

Met een naam als; “de Borduurshop BV”  staan wij al decennia bekend als borduurbedrijf. Maar wij zijn eigenlijk leverancier in promotionele kleding, bedrijfskleding en textiel en kunnen deze aanvullend voor u bedrukken of borduren. En daar zijn wij erg goed in!

home pagina

Hoe meer informatie u ons geeft, hoe minder contact momenten er nodig zijn.

U mag ons bellen, whatsappen of mailen. Maar het formulier hier onder slaat niets over scheelt veel tijd en daarmee kunnen wij foutloos en snel helpen.

evt.: [email protected], of tijdens werktijden via chat of whatsapp
Telefoon +31 0546 657 760 De Borduurshop BV werkkleding promotie kleding bedrijfskleding logo bedrukken borduren

Tel.

+31 (0)546 657 760

whatsapp icoon wit - borduren - bedrukken - de borduurshop bv

Whatsapp

+31 (0)613 048 399 (alleen tekst)

TIP! De Bloopers zijn erg leuk

artikelen (blog);

Marieke's vlog voor borduurprofessionals (marieke's blog)

Voor Marieke begon het begin 90er jaren met de hobby van borduren. Ze weet als geen ander hoe het is om te starten en tegen welke problemen je aanloopt. Ze helpt regelmatig borduurbedrijven en starters in de borduurbranche met het oplossen van problemen en het maken van logo borduurbestanden. (wat ten onrechte vaak logo borduurkaart of logo digitaliseren wordt genoemd)

Wanneer wij tijd hebben proberen wij de oplossingen voor de problemen waar wij vragen over krijgen, online te zetten. Hieronder vindt u de filmpjes op Marieke haar youtube kanaal

Wat is het verschil tussen een badge en een patch?

Badges en patches zijn beide items die bedoeld zijn om iets te identificeren of te repareren. Badges zijn textiel, kunststof, hout of metaal, met een logo, tekst, naam, rang of stand erop geborduurd, bedrukt of geweven. Patches zijn lappen stof die gebruikt worden om kapotte kleding of textiel te repareren of om een digitale code / programma te herstellen.

Wat is bedrijfskleding, promotionele kleding, werkkleding?

Promotionele kleding, werkkleding en bedrijfskleding zijn drie verschillende soorten kleding die bedrijven gebruiken om hun identiteit te versterken en te promoten. Promotionele kleding wordt gebruikt om de naamsbekendheid te vergroten tijdens evenementen, werkkleding wordt gedragen om een eenheid te creëren in een professionele omgeving en bedrijfskleding wordt gebruikt om de bedrijfscultuur en waarden te benadrukken.

Waarom promotioneel bedrukken, borduren of badges?

Borduurbedrijf De Borduurshop BV biedt een breed scala aan kleding, promotioneel borduren, bedrukken en badge-oplossingen. Door hun jarenlange ervaring in textielbewerking, kwaliteit materialen en een uitgebreide collectie garens, kunnen zij de beste oplossing bieden voor iedere klant. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een slogan, een foto of een andere afbeelding, De Borduurshop BV helpt je de beste oplossing te vinden.