+31(0)546 657 760 [email protected]

Borduren is niet duur omdat het de meest duurzame optie is en over het algemeen goed blijft zelfs als de kleding waar het op geborduurd wordt al versleten is. Dat is met bedrukken niet zo. En dus is borduren in verhouding tot de draagbare tijd, goedkoper dan bedrukken. Niet Borduur, maar Borduurzaam!

Is borduren duurder dan bedrukken?
(Vaak wel, maar ook niet altijd)

Borduren is over het algemeen duurder dan drukken omdat het een arbeidsintensiever proces is en omdat een logo geprogrammeerd moet worden.

 

Net als alles wat een hoge kwaliteit heeft, is het in de aanschaf vaak wel duurder dan bedrukken. Wilt u ieder seizoen, of jaar, toch wat nieuws, of kiest u voor een goedkopere kwaliteit kleding, heeft u maar tijdelijk iets nodig, dan kunt u ook voor de goedkopere optie kiezen en dat is bedrukken. Het prijsniveau voor borduren varieert afhankelijk van de grootte en complexiteit van het ontwerp.

 

Een logo moet eerst omgezet worden naar borduurbestand. Het moet geprogrammeerd worden zodat de borduurmachine weet waar welke steken moet komen, de steekrichtingen, de kleuren etc. Dat programmeren (vaak logo kosten, digitaliseren of punchen genoemd) kost natuurlijk tijd en die tijd is niet nodig bij het bedrukken. Tijd = geld helaas. Bovendien nemen de kosten van borduren toe met de complexiteit van het ontwerp en de grootte van het te borduren gebied.

 

De kosten voor Het borduren zelf hangt af van de borduurtijd. Een borst logo is sneller te borduren dan een rug logo over de hele breedte van de rug. Ook hiervoor geldt; tijd + (meer) materialen = geld.

Zoals u ziet, het logo dat wij moeten borduren bepaalt de prijs. Daarom kunnen wij voor borduren geen prijs geven zonder dat wij het logo ontvangen.

Hoe meer informatie u ons geeft, hoe minder contact momenten er nodig zijn.

U mag ons bellen, whatsappen of mailen. Maar het formulier hier onder slaat niets over scheelt veel tijd en daarmee kunnen wij foutloos en snel helpen.

evt.: [email protected], of tijdens werktijden via chat of whatsapp
Telefoon +31 0546 657 760 De Borduurshop BV werkkleding promotie kleding bedrijfskleding logo bedrukken borduren

Tel.

+31 (0)546 657 760

whatsapp icoon wit - borduren - bedrukken - de borduurshop bv

Whatsapp

+31 (0)613 048 399 (alleen tekst)

TIP! De Bloopers zijn erg leuk

artikelen (blog);

Marieke's vlog voor borduurprofessionals (marieke's blog)

Voor Marieke begon het begin 90er jaren met de hobby van borduren. Ze weet als geen ander hoe het is om te starten en tegen welke problemen je aanloopt. Ze helpt regelmatig borduurbedrijven en starters in de borduurbranche met het oplossen van problemen en het maken van logo borduurbestanden. (wat ten onrechte vaak logo borduurkaart of logo digitaliseren wordt genoemd)

Wanneer wij tijd hebben proberen wij de oplossingen voor de problemen waar wij vragen over krijgen, online te zetten. Hieronder vindt u de filmpjes op Marieke haar youtube kanaal

Wat is het verschil tussen een badge en een patch?

Badges en patches zijn beide items die bedoeld zijn om iets te identificeren of te repareren. Badges zijn textiel, kunststof, hout of metaal, met een logo, tekst, naam, rang of stand erop geborduurd, bedrukt of geweven. Patches zijn lappen stof die gebruikt worden om kapotte kleding of textiel te repareren of om een digitale code / programma te herstellen.

Wat is bedrijfskleding, promotionele kleding, werkkleding?

Promotionele kleding, werkkleding en bedrijfskleding zijn drie verschillende soorten kleding die bedrijven gebruiken om hun identiteit te versterken en te promoten. Promotionele kleding wordt gebruikt om de naamsbekendheid te vergroten tijdens evenementen, werkkleding wordt gedragen om een eenheid te creëren in een professionele omgeving en bedrijfskleding wordt gebruikt om de bedrijfscultuur en waarden te benadrukken.

Waarom promotioneel bedrukken, borduren of badges?

Borduurbedrijf De Borduurshop BV biedt een breed scala aan kleding, promotioneel borduren, bedrukken en badge-oplossingen. Door hun jarenlange ervaring in textielbewerking, kwaliteit materialen en een uitgebreide collectie garens, kunnen zij de beste oplossing bieden voor iedere klant. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een slogan, een foto of een andere afbeelding, De Borduurshop BV helpt je de beste oplossing te vinden.